Klassiek buffet & 50 jaar dinermenu
Klassiek buffet/brunch
Het klassieke buffet komt terug in Restaurant Het Buffet!
Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde elegantie en culinaire verfijning met ons klassieke diner-en - brunchbuffet. Laat u betoveren, ga terug in de tijd en ontdek deze feestelijke ervaring, waar smaakvolle gerechten en sfeervolle ambiance samenkomen voor een onvergetelijke avond.
Het klassieke Dinerbuffet zal plaatsvinden op:
- 15 november
- 16 november
Het klassieke Brunchbuffet zal plaatsvinden op:
- 17 november
50 jaar 3-gangen dinermenu
Onze 50-jarig jubileum is niet alleen een verhaal van jaren, maar een verhaal van mensen - de toegewijde medewerkers die elke dag streven naar perfectie om elke dag weer verassend vanzelfsprekend te zijn.
Dit jaar bieden wij elk kwartaal een extra Van der Valk menu aan, met typische Valkgerechten waarbij de appelmoes met kers natuurlijk niet mag ontbreken!
Combineer dit menu met een overnachting of reserveer een tafeltje bij ons in Brasserie Martinus. Goed om te weten, het menu is als extra toevoeging op de menukaart van Brasserie Martinus en bedraagt €50,- incl. 3 consumpties voor bier/fris/wijn.
Voorgerecht:
Gebakken kippenlevertjes – champignons – roomsaus - peterselie
Hoofdgerecht:
Rundertong – overgoten met een Madeirasaus - aardappelpuree – geglaceerde worteltjes
(lactose - gluten)
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Taartje van appelmoes en groene appel – crème van kersen - kers
(lactose - gluten - ei - noten)
Voorgerecht:
Pasteitje – huisgemaakte kippenragout – krokante bladerdeeg – wortel - prei
(gluten - lactose)
Hoofdgerecht:
Gebakken kalfslever – gebakken uien – uitgebakken spek – aardappelgarnituur
(lactose)
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Taartje van appelmoes en groene appel – crème van kersen - kers
(lactose - gluten - ei - noten)
Voorgerecht:
Ham & meloen – rauwe ham – galia meloen – rode port stroop – kropsla
Hoofdgerecht:
Scholfilet picasso – verse gebakken fruit – amandelschaafsel – ravigotesaus
(Vis - noten - ei - mosterd - gluten)
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
taartje van appelmoes en groene appel - creme van kersen – kers
(lactose - gluten - ei - noten)
voorgerecht:
Salade mimosa – kip – paprika – uitjes – kropsla – cocktailsaus
(ei - mosterd)
Hoofdgerecht:
Corden bleu – ham – kaassaus – verse groenten – salade – appelmoes
(lactose - gluten)
Dessert:
“Appelmoes met de kers”
Taartje van appelmoes en groene appel - creme van kersen – kers
(lactose - gluten - ei - noten)