Live Cooking Paasbrunch in Hotel Eindhoven

Op zondag 20 april en maandag 21 april bent u van harte welkom in ons restaurant om Pasen te vieren. Geniet van een uitgebreid live cooking buffet, waar onze chefs de heerlijkste gerechten ter plekke voor u bereiden en sluit af met een spectaculair dessertbuffet met een chocoladefontein.

 

Live Cooking Paasbrunch
12:30, 12:45 of 13:00 uur in restaurant Het Buffet
De Paasbrunch kent een maximale duur van 2,5 uur.
€ 52,50 p.p. Volwassenen |  € 26,25 Kinderen p.p. (4 t/m 11 jr.) 
Kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis bij Van der Valk Hotel Eindhoven
*Prijzen zijn inclusief koffie, thee, zuiveldranken, vruchtensappen, tapbier, huiswijn en frisdranken.

Voor uw Paasbrunch kunt u kiezen uit drie aankomsttijden: 12:30 uur, 12:45 uur of 13:00 uur.

Reserveer uw Paasbrunch

 

Meer informatie
Bij binnenkomst wordt u feestelijk ontvangen met een sprankelend welkomstdrankje. Daarna kunt u genieten van een culinaire brunch met een ruime keuze aan koude en warme gerechten, waaronder uiteraard onze bekende Valk-specialiteiten.

Voor onze jongste gasten is er tijdens de Paasdagen een gezellige kinderhoek ingericht, waar kinderen kunnen kleuren en knutselen. Bovendien komt de Paashaas langs om de brunch extra feestelijk te maken!

 

Voorwaarden:
Een volledige aanbetaling is vereist om uw boeking definitief te maken. De reservering kunt u zelf gemakkelijk online wijzigen via de link in uw reserveringsbevestiging tot 5 dagen voor aanvangstijd van uw reservering. Voor wijzigingen korter dan 5 dagen vooraf vragen wij u telefonisch contact op te nemen.